Search
Close this search box.

Rezultatele obținute la selecția dosarelor la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a 4 funcții contractuale vacante din cadrul Unității de Implementare a Programelor de Transformare Digitală

Având în vedere prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice,  precum și ale art.27 alin.(1) din Procedura internă privind recrutarea și selecția pentru ocuparea posturilor contractuale vacante, pe perioadă determinată, în afara organigramei, aferente gestionării și implementării Planului Național de Redresare și Reziliență, aprobată prin Decizia nr. 512/2023 a președintelui ADR, comisia de concurs comunică următoarele rezultate obținute la proba de selecție a dosarelor a concursului organizat în vederea ocupării a 4 funcții contractuale vacante, pe perioadă determinată, la UIPTD, astfel:

Nr. crt.Număr cerere înscriereFuncţia contractualăRezultatul selecției dosarelorObservații / Motivul respingerii dosarului
  1.  1724Manager general  ADMIS 
  2.  1726Team leader  RESPINSNu face dovada îndeplinirii condițiilor specifice solicitate
  3.  1758Team leader  ADMIS 
  4.  1765Team leader  ADMISAdmis, sub rezerva prezentării documentelor în original
  5.  1793Team leader  RESPINSNu face dovada îndeplinirii condițiilor specifice solicitate
    6.    1828Team leader    RESPINSDosar depus cu depășirea termenului menționat în anunțul de concurs

În conformitate cu prevederile art. 41 din Procedura de recrutare și selecție și art.53 din HG nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, candidații nemulțumiti de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de o zi lucrătoare de la afișarea rezultatului selecției dosarelor, care se depune la Biroul Resurse Umane, mezanin, camera 2 din Bdul Libertății, nr. 14, sector 5, București sau poate fi transmisă prin poșta electronică la adresa de e-mail resurse.umane@adr.gov.ro.

Candidatii declarați ”admis” în urma etapei de selecție a dosarelor vor susţine proba scrisă în data de 04.08.2023, ora 10:00, la sediul Autorității pentru Digitalizarea României din Bulevardul Libertății nr. 14, sector 5, București.Afișat astăzi, 01.08.2023.