Search
Close this search box.

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță prelungirea termenului pentru depunerea documentelor suport aferente apelului lansat în cadrul proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”

În cadrul apelului competitiv destinat sprijinirii IMM-urilor în formarea competențelor digitale, aferent Investiției 19, Componenta 7 a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), se desfășoară etapa de evaluare a eligibilității companiilor. În acest context, Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță prelungirea termenului pentru depunerea documentelor suport cu 20 de zile lucrătoare de la expirarea termenului inițial.

Documentele suport solicitate trebuie transmise exclusiv prin intermediul platformei pentru depunerea proiectelor de investiții finanțate în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență ( https://proiecte.pnrr.gov.ro ).

Având în vederea decizia de prelungire, secțiunea „Comunicare” din cadrul platformei va rămâne deschisă pentru încărcarea documentelor, fără a mai fi necesară transmiterea unei solicitări de prelungire.

Reamintim faptul că, față de solicitarea inițială, Autoritatea pentru Digitalizarea României a emis două erate prin care a fost actualizat conținutul Anexei nr. 1 în sensul eliminării textului cu privire la profitul obținut din exploatare și conținutul solicitării cu privire a cazierul judiciar, fiind necesară transmiterea cazierului judiciar exclusiv pentru reprezentantul legal al companiei.

Menționăm faptul că, pe parcursul evaluării, pot fi solicitate clarificări suplimentare, dacă situația o va impune.