Search
Close this search box.

Rezultatele selecției dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea unui post vacant contractual, în cadrul Serviciului Infrastructură – Direcția Transformare Digitală, organizat în data de 10.07.2024 (proba scrisă) – ora 10:00

Având în vedere prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, comisia de concurs comunică următoarele rezultate obținute la selecția dosarelor pentru concursul organizat în vederea ocupării unui post contractual vacant de consilier gradul IA în cadrul Serviciului Infrastructură – Direcția Transformare Digitală:

Nr. crt.  Numărul de înregistrare atribuit dosarului de înscriere la concursFuncţia contractualăRezultatul selecției dosarelorObservații / Motivul respingerii dosarului
  1.  1574Consilier gradul IAADMIS
  2.  1612Consilier gradul IAADMISSub rezerva prezentării documentelor în original
  3.1616Consilier gradul IAADMIS
  4.1645Consilier gradul IAADMIS– 

Candidații nemulțumiti de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de o zi lucrătoare de la afișarea rezultatului selecției dosarelor, care se depune la Biroul Resurse Umane, mezanin, camera 2 din Bdul Libertății, nr. 14, sector 5, București sau poate fi transmisă prin poșta electronică la adresa de e-mail resurse.umane@adr.gov.ro.

Candidatii declarați ”ADMIS” în urma etapei de selecție a dosarelor, vor susţine proba scrisă în data de 10.07.2024, ora 10:00 la sediul Autorității pentru Digitalizarea României din Bulevardul Libertății nr. 14, sector 5, București.

Afișat astăzi, 05.07.2024