Search
Close this search box.

Rezultatele obținute la proba interviu a concursului pentru ocuparea a 2 (două) posturi vacante contractuale, în cadrul Serviciului Infrastructură – Direcția Transformare Digitală, organizat în data de 27.05.2024 (proba scrisă) – ora 10:00

Având în vedere prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, comisia de concurs comunică următoarele rezultate obținute la proba interviu a concursului organizat în vederea ocupării a 2(două) funcții contractuale vacante la Serviciul Infrastructură, Direcția Transformare Digitală:

Nr. crt.Numărul de înregistrare atribuit dosarului de înscriere la concursFuncţia contractualăPunctajul probei interviuRezultatul probei interviu
1    1250  Expert gradul IA  89,33ADMIS
21259   Expert gradul IA  87,33ADMIS

Candidații nemulțumiți de rezultatul obţinut pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului probei interviu, care se depune la Biroul Resurse Umane, mezanin, camera 2 din Bdul Libertății, nr. 14, sector 5, București sau poate fi transmisă prin poșta electronică la adresa de e-mail resurse.umane@adr.gov.ro.

Afişat astăzi, 03.06.2024 pe site-ul Autorității pentru Digitalizarea României și la sediul instituției din Bdul Libertății nr. 14, sector 5, București.