Search
Close this search box.

ADR anunță rezultatele finale în contextul desfășurării procedurii de selecție a partenerilor în cadrul proiectului  „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”

Proiectul „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 „Transformare digitală”, Operațiunea D. „Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului”, Investiția I19.

Beneficiar: Autoritatea pentru Digitalizarea României

Comisia pentru soluționarea contestațiilor comunică următoarele rezultate la contestațiile depuse în contextul desfășurării procedurii de selecție a partenerilor în cadrul proiectului  „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 „Transformare digitală”, Operațiunea D. „Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului”, Investiția 19:

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) anunță rezultatele finale în contextul desfășurării procedurii de selecție a partenerilor în cadrul proiectului  „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 „Transformare digitală”, Operațiunea D. „Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului”, Investiția 19.

Tabel centralizator privind rezultatele procesului de evaluare tehnică a candidaturilor depuse, în ordinea descrescătoare a punctajului obținut în urma soluționării contestațiilor:

Afişat astăzi, 18.12.2023, ora 11:00.